Links: Het gebouw van Deltion aan de Mozartlaan in Zwolle, rechts: KLM-vliegtuigen staan klaar voor vertrek op Schiphol.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Het gebouw van Deltion aan de Mozartlaan in Zwolle, rechts: KLM-vliegtuigen staan klaar voor vertrek op Schiphol. © Frans Paalman, ANP

Deltion Zwolle stopt stages bij KLM-loun­ge na klachten over grensover­schrij­dend gedrag: 'Voor ons rode vlag’

Mbo-school Deltion in Zwolle haalt per direct studenten van de opleiding Luchtvaartdienstverlening terug van hun stage bij een KLM-lounge op Schiphol. Aanleiding zijn signalen over ‘onvoldoende begeleiding en pest- en roddelgedrag’, laat de school weten.

17 reacties

 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Tja, Eggerding, het was maar gewoon een opmerking en een vraag n.a.v.weer zo'n inhoudsloze reactie van u. U kent deze mensen niet en oordeel dus niet.
 • Jasper Bos

  2 maanden geleden
  Wat een negativiteit en victim blaming! Mensen vinden dat stagiaires niet moeten zeuren over allerlei naar gedrag. Alsof zij het probleem zijn en niet de daders. Pesten is nooit ok. Zelfs niet op de kleuterschool, en daar zitten deze mensen al lang niet meer. Walgelijk goed gepraat hier.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ evert koekoek, je verdraait zoals wel vaker de waarheid. Ik heb nooit in het Oosten gewoond. Dat waren mijn grootouders. Zij trokken voor meer welvaart maat het Westen. En dat is prima gelukt.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  @A Eggerding en de wereld in het oosten? Was vast en zeker erg hard voor u?
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  De wereld in het Westen is te hard voor ze.
 1. Prachtig affiche in Emmeloord, Unicum wil ambities kracht bijzetten en DOS’46 aast op eerherstel
  programma Zwolle

  Prachtig affiche in Emmeloord, Unicum wil ambities kracht bijzetten en DOS’46 aast op eerherstel

  Zes wedstrijden, zes zeges. De regionale amateurclubs zijn uitstekend van start gegaan in de nacompetitie, wat betekent dat we een spetterend weekeinde kunnen verwachten. De kraker tussen Flevo Boys en asv Dronten steekt er bovenuit, SC Genemuiden kan de volgende ronde al ruiken en Unicum begint aan de jacht op promotie naar de eerste klasse. Ook in het korfbal staan belangrijke duels op het programma.
  Zwolle