Het werk aan de A28 mag nog bezig zijn, netbeheerder Enexis is begonnen aan het oplossen van een storing bij de Kranenburgweg naast de snelweg in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Het werk aan de A28 mag nog bezig zijn, netbeheerder Enexis is begonnen aan het oplossen van een storing bij de Kranenburgweg naast de snelweg in Zwolle. © Frans Paalman

Deze twee afsluitingen zorgen voor grote drukte op weg bij A28 in Zwolle: ‘Slechte timing’

Terwijl de werkzaamheden aan de A28 nog volop bezig zijn, is netbeheerder Enexis begonnen met het oplossen van een storing bij een belangrijke verkeersader naast de snelweg in Zwolle. Eén rijbaan is daardoor afgesloten en dat zorgt voor enorme drukte. Het werk aan kabels met een lengte van zo’n 700 meter onder de Vecht kan volgens Enexis niet langer wachten.

4 reacties

 • T. Klok

  2 maanden geleden
  Grappig dat ik als leek dit een paar weken geleden al voorspelde, in reactie op een artikel over de werkzaamheden aan de A28 die zouden uitlopen. Je vraagt je af waar die mensen die dit behoren te coördineren voor betaald worden.
 • Rienie Franssen

  2 maanden geleden
  @ Herwin Klompjan. Dat lijkt mij ook dat ze rekening houden met een begrafenissen. Anders zou het nogal respectloos zijn.
 • Herwin Klompjan

  2 maanden geleden
  @Elly Verrips ik ben daar gisteren in de namiddag ook langs gereden en daar staan ook verkeersregelaars. Die zal denk ik wel het overige verkeer laten stoppen en de begrafenisstoet voor laten is mijn inschatting.
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Ik ben er gisteren nog langsgereden. Hoe gaan ze dit regelen met een begrafenisstoet die precies daar af moet slaan???