Op beelden op sociale media is te zien hoe een projectiel in het uitvak tussen de PEC-supporters terechtkomt.
Volledig scherm
Op beelden op sociale media is te zien hoe een projectiel in het uitvak tussen de PEC-supporters terechtkomt. © videostill

Deze vuurwerkbom liet IJsselderby exploderen: bekijk de beelden

VIDEO | UPDATEAl na een half uur spelen werd de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle stilgelegd. Scheidsrechter Kevin Blom greep bij de IJsselderby in nadat op de tribunes met vuurwerk werd gegooid.

14 reacties

 • Jeroen Gerritsen

  1 jaar geleden
  Waar is het hele filmpje? Deze werd teruggegooid?
 • G.J. Algra

  1 jaar geleden
  Door de overdreven aandacht de hele week in de krant voor deze derby kon je dit extra verwachten. Ik vind dat de media hier mede voor verantwoordelijk is.
 • Otto Hulsman

  1 jaar geleden
  Je vindt dat het erbij hoort? Misschien zelfs nog een beetje extremer? Als je oorlog wil voeren, ga dan solliciteren bij defensie. In het stadion willen ook ouders met kinderen veilig en leuk kunnen genieten van de wedstrijd. Al die mensen vinden het daarom prima dat op dat vlak hun leven 100 jaar stil staat (onder een steen).
 • Nelis de Kat

  1 jaar geleden
  Laat deze leeghoofden aub eens een zondagmiddag met elkaar stoeien in het PEC of GAE stadion..... Geen hulpdiensten toelaten, enkel deze gasten fijn met elkaar laten stoeien! Nadien moeten ze ook niet komen zeuren om hulp o.i.d., gewoon eens even lekker laten gaan deze sukkels! Kijken of ze daar iets van leren! Waarschijnlijk niet, daar zijn hun kapot gesnoven hersencelletjes te zwak voor.
 • M Jaspers

  1 jaar geleden
  Ga lekker onder een steen leven, waarschijnlijk heeft jullie leven al 100 jaar stil gestaan 😝