Corinne Jeekel: ,,Geld is belangrijk voor letselschadeslachtoffers, maar wat heb je eraan als je thuis achter de geraniums zit?"
Volledig scherm
PREMIUM
Corinne Jeekel: ,,Geld is belangrijk voor letselschadeslachtoffers, maar wat heb je eraan als je thuis achter de geraniums zit?" © Frans Paalman

Deze Zwolse advocaat strijdt voor mensen in de kreukels: ‘Het gaat echt niet alleen om geld’

InterviewOmver gereden door een dronken automobilist. Misbruikt door je dansleraar. Vijf meter naar beneden gestort door een ondeugdelijke ladder. Jarenlang opgesloten door je vader in een boerderij in Ruinerwold. Corinne Jeekel (52) uit Zwolle staat mensen bij van wie het leven in puin ligt door toedoen van een ander en helpt ze om weer de stip op de horizon te vinden. ,,In letselschadezaken gaat het echt niet alleen om geld.”

0 reacties

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.