Op tijd je hand uitsteken is altijd belangrijk, maar vooral op deze plek essentieel, weet voorzitter Edwin Koster van de Fietsersbond Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Op tijd je hand uitsteken is altijd belangrijk, maar vooral op deze plek essentieel, weet voorzitter Edwin Koster van de Fietsersbond Zwolle. © Marco van den Berg

Dit is de meest onveilige plek voor fietsers in Zwolle

De fietsrotonde op de Wipstrikkerallee in Zwolle werd in de zomer van 2013 aangelegd en kostte 300.000 euro. Naast de gemeente betaalde ook de provincie Overijssel mee. Lezers van de Stentor vinden het de meeste onveilige plek voor fietsers in Zwolle, blijkt uit de poll die zondagavond om 19 uur sloot. Lees en bekijk het beeldverhaal.  

 1. Uitnodiging aan nieuwe minister: ‘Kom eens fietsen op de Veluwe om gevolgen stikstofcrisis te zien’
  PREMIUM
  Oost-NL Stemt

  Uitnodi­ging aan nieuwe minister: ‘Kom eens fietsen op de Veluwe om gevolgen stikstof­cri­sis te zien’

  De stikstofcrisis gaat niet alleen over vliegvelden en snelwegen. Het treft ook gemeenten en op nog kleinere schaal haar inwoners. Zo krijgen ze het in Nunspeet maar niet voor elkaar om een fietspad met 20 centimeter te verbreden en moest Cassandra Steenkist ineens de verbouwing van haar keuken stilleggen. ,,We zitten gevangen in de regels’’, zegt wethouder Mark van de Bunte. Hij nodigt de nieuwe stikstofminister bij deze vast uit om op de Veluwe te komen fietsen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. 'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk
  Play

  'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk

 2. de Stentor Nieuws Update: Ernstig bedrijfsongeval in Apeldoorn & Renske wil alleen maar roze
  Play
  VIDEO

  de Stentor Nieuws Update: Een ernstig bedrijfson­ge­val en Renske wil alleen roze

  5 maart