Beatrice von Bormann volgt Ralph Keuning op als directeur bij museum De Fundatie.
Volledig scherm
Beatrice von Bormann volgt Ralph Keuning op als directeur bij museum De Fundatie. © Indebuurt Zwolle/Hans van Eijsden/Frans Paalman

Dit is de opvolger van omstreden Fundatie-directeur Ralph Keuning: ‘Een nieuw tijdperk’

Beatrice von Bormann is benoemd tot nieuwe directeur van Museum de Fundatie in Zwolle en in Heino/Wijhe. Daarmee is zij de opvolger van de omstreden oud-directeur Ralph Keuning. Von Bormann start haar nieuwe functie vanaf 1 januari 2023.

4 reacties

 • evert koekkoek

  5 maanden geleden
  @MJ van Loo, goed ingevoerd in de omgedraaide wereld of speculeert u maar wat?
 • Daniel De Boer

  5 maanden geleden
  Wanneer gaan ze dit gebouw restaureren en die tumor op het dak verwijderen?
 • M J van Loo

  5 maanden geleden
  Hij komt er nog goed mee weg ook…werknemers hebben zich onder hem nooit fijn gevoelt maar hij krijgt nog een bak geld mee en nu als zzp ook nog een bak geld krijgen…dit is de omgedraaide wereld.
 • K. Kanis

  5 maanden geleden
  Hoezo 'Ingoed overleg' ? Het personeel werd door ‘uitgemergeld’ en ‘murw geslagen’ door het gedrag van Keuning op de werkvloer. En dan nog inhuren ook als zelfstandig adviseur. Gaat dan nog meer verdienen als toen hij in loondienst was. Niet te geloven.
 1. Beloning medewerkers in zorghuizen blijft achter en dat baart deze bestuurder zorgen: ‘Ik wil niet dat ze vertrekken’
  PREMIUM
  1

  Beloning medewer­kers in zorghuizen blijft achter en dat baart deze bestuurder zorgen: ‘Ik wil niet dat ze vertrekken’

  Het loon van de zorgmedewerkers in de verpleeg- en verzorgingshuizen en de thuiszorg blijft te veel achter bij andere zorgsectoren. Dat zegt Karin Leferink, bestuurder van de grote regionale zorgorganisatie IJsselheem. Ze breekt een lans voor alle collega’s met haar actie #dubbelecijfersvoordeVVT. ,,Ik wil niet dat medewerkers om het geld naar andere zorgsectoren vertrekken.”
  Zwolle