Dit is ‘m: de nieuwe app van de Stentor

videoMet gepaste trots mogen we je opnieuw iets nieuws en bijzonders presenteren: de nieuwe app van de Stentor. Onze vernieuwde app maakt jouw wereld een stuk overzichtelijker en handzamer. Wij nodigen je van harte uit hem te proberen. Alleen abonnees hebben onbeperkt toegang. 

Hier lees je hoe je de app op jouw mobiele telefoon installeert. Hoe je vervolgens met één beweging van jouw duim het nieuws van de voorpagina opzij kunt vegen voor het laatste nieuws uit jouw buurt, stad of regio. Je kunt daar zelfs nu meerdere regio’s of steden uit ons Stentorgebied als voorkeur installeren.

Nog een veegbeweging en je komt in onze videowereld terecht met onder meer nieuwsvideo’s en sportvideo’s met opmerkelijke doelpunten uit de regio in Hé, scheids! Je vindt daar ook de gefilmde restaurantrecensies Over de Tong.

En ten slotte kom je als Stentor-abonnee - als je het videovlak wegdraait- in een wereld terecht waar je ook artikelen kunt lezen uit andere kranten over onderwerpen die je speciaal interesseren. Of het nu wetenschap of tuinieren is.

Met deze app heb je de wereld op zak. Als je wilt, kunt elk moment van de dag een blik op het nieuws werpen, van om de hoek tot aan de andere kant van de wereld. Het reizen tussen deze werelden was nog nooit zo gemakkelijk. En dat natuurlijk naast de krant waarin we één keer per dag even stilstaan bij het nieuws en de bijbehorende achtergronden.

Hartelijke groet namens alle collega’s bij de Stentor,

Allard Besse
hoofdredacteur

Volledig scherm
© Mark Reijntjens

In samenwerking met indebuurt Zwolle