Om de bereikbaarheid van vaccineren makkelijker te maken opent de GGD IJsselland de komende weken 'dichtbij-locaties' in elk van de elf gemeenten in haar verzorgingsgebied.
Volledig scherm
PREMIUM
Om de bereikbaarheid van vaccineren makkelijker te maken opent de GGD IJsselland de komende weken 'dichtbij-locaties' in elk van de elf gemeenten in haar verzorgingsgebied. © ANP

Dit is waarom GGD in regio ‘dichtbij-locaties’ opent: ‘Zijn mensen die niet lang willen reizen’

Boosteren of toch die eerste of tweede vaccinatie halen, het kan straks om de hoek. De GGD IJsselland opent  ‘dichtbij’-priklocaties in alle elf gemeenten van haar verzorgingsgebied. Projectleider vaccineren Sebastiaan van Buuren vindt deze nieuwe stap in de vaccinatiecampagne belangrijk. ,,Sommige mensen vinden het te veel gedoe om naar een van de grote priklocaties te reizen.”

4 reacties

 • Trudie Kramer

  4 maanden geleden
  Had natuurlijk veel eerder gemoeten. Ouderen, invaliden en noem maar op moet niet laten reizen.
 • JM Asselt

  4 maanden geleden
  Hadden ze dat niet eerder kunnen bedenken? Er werd gezegd , zo min mogelijk reizen. Moet je kijken waar mensen allemaal niet naar toe moesten om z'n prik te halen. Zeker met oudere mensen, waarvan het gros zelf geen auto meer rijd.
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  Voor onze oude moeder kostte het halen van de booster € 35,00. Dit omdat zij rolstoel gebonden is en er bij ons geen mogelijkheid is om deze vaccinatie te halen.
 • Wim Paalderman

  4 maanden geleden
  we willen wel ERG graag van het spul af he,,, binnenkort mischien nog een leuke dingetje er bij ?