Dit is waarom we nu vanuit Isala in Zwolle worden bijgepraat over de coronasituatie in de ziekenhuizen

videoDe persconferenties over de coronasituatie in de ziekenhuizen worden verplaatst van Rotterdam naar Zwolle. Dat heeft alles te maken met het vertrek van Ernst Kuipers als voorzitter van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Zijn tijdelijke opvolger is Ina Kuper, bestuurder van ziekenhuis Isala.

1 reactie

 • margien proper

  4 maanden geleden
  Hoop dat binnenkort , alles weer open mag !! Aangezien er nu meer getest wordt is het eigenlijk ook , Logisch dat er meer besmettingen gemeld worden !! Zou kunnen proberen om , als het open kan , de afstand tot op zekere hoogte beperkt blijft !! De horeca , heeft so-wie-so al aangepaste maatregelen getroffen , om dat haalbaar te maken , toch ??? Ook om te kijken , in hoeverre de besmettingen , dan oplopen of niet !! Ook omdat er in principe de ziekenhuis-opname's afnemen ???
 1. Ex-voorganger Zwolse kerk voor rechter wegens ontucht: ‘Ik moest toneelstukjes opvoeren die hij dan filmde’
  PREMIUM
  12

  Ex-voorganger Zwolse kerk voor rechter wegens ontucht: ‘Ik moest toneelstuk­jes opvoeren die hij dan filmde’

  Als voorganger moest hij haar eigenlijk de kerk uitzetten omdat ze een buitenechtelijke relatie had. Zo gaat dat bij evangeliegemeenschap De Deur in Zwolle. Maar in plaats daarvan ging Evert V. (60) zélf een relatie aan met het kerklid. Het was wederzijds, zegt hij. Nee, zegt de vrouw. ,,Je hebt me uitgebuit en gemanipuleerd. Je zegende mijn borsten zodat ze moedermelk zouden geven. Mét handoplegging.’’