Dit is waarom we nu vanuit Isala in Zwolle worden bijgepraat over de coronasituatie in de ziekenhuizen

videoDe persconferenties over de coronasituatie in de ziekenhuizen worden verplaatst van Rotterdam naar Zwolle. Dat heeft alles te maken met het vertrek van Ernst Kuipers als voorzitter van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Zijn tijdelijke opvolger is Ina Kuper, bestuurder van ziekenhuis Isala.

1 reactie

 • margien proper

  1 jaar geleden
  Hoop dat binnenkort , alles weer open mag !! Aangezien er nu meer getest wordt is het eigenlijk ook , Logisch dat er meer besmettingen gemeld worden !! Zou kunnen proberen om , als het open kan , de afstand tot op zekere hoogte beperkt blijft !! De horeca , heeft so-wie-so al aangepaste maatregelen getroffen , om dat haalbaar te maken , toch ??? Ook om te kijken , in hoeverre de besmettingen , dan oplopen of niet !! Ook omdat er in principe de ziekenhuis-opname's afnemen ???
 1. Na vijftien jaar maakt Marijke uit Zwolle opnieuw tekeningen voor de prentenbijbel
  PREMIUM
  Met video

  Na vijftien jaar maakt Marijke uit Zwolle opnieuw tekeningen voor de prentenbij­bel

  In een voormalig pakhuis aan het Koewegje in Zwolle zit op twee hoog het atelier van illustrator Marijke ten Cate. Al 25 jaar werkt ze daar aan verschillende prentenboeken, waaronder de prentenbijbel die vijftien jaar geleden uitgebracht werd. Om dat te vieren is Ten Cate weer achter de tekentafel gaan zitten en bracht ze samen met schrijver Silvia Vanden Heede een nieuwe, kleurrijke versie uit.
  Zwolle