Impressie van de te bouwen 29 bedrijfsunits aan de Rieteweg in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van de te bouwen 29 bedrijfsunits aan de Rieteweg in Zwolle. © De Vallei Ontwikkeling

Dit komt er op omstreden ‘biomassacentrale-locatie’ in Zwolle, gemeente had ‘er liever iets anders’

Na het afketsen van de plannen voor een omstreden biomassacentrale komt er op de beoogde locatie aan het Zwolle-IJsselkanaal een groot kantoorpand. De gemeente Zwolle wil er liever iets anders zien, maar kan het plan niet tegenhouden. De projectontwikkelaar is wel enthousiast. ,,De aanlegsteigers naast de kantoorruimtes maken de plek uniek.”

10 reacties

 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ G Molen, ouderen wegstoppen op een industrieterrein. En zeker nog geld toegeven ook? We blijven rustig in ons te grote huis zitten. Wachten tot er een kleiner koophuis vrijkomt op een betere plek voor een lagere prijs. Kleiner wonen moet goedkoper wonen zijn.
 • wilmar derks

  2 maanden geleden
  Woningen tegenover een betoncentrale en op een industrieterrein, vlak bij een stalen spoorbrug? Ben je niet goed bij je hoofd?
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Nog ruimte in (leegstaande) kantoorpanden van Univé en Businesscenter in Hanzeland?
 • B. Veerman

  2 maanden geleden
  Voor de mensen die zeggen "Waarom geen woningen?" Ga er eens kijken. Het zit midden op een industrieterrein waar je de hele dag lawaai hebt van het spoor en de omliggende bedrijven (Van der Kamp, de IJzerleeuw etc.). Het lijkt mij ook geen fijne plek om een kantoor te hebben overigens.
 • W. Kloppenburg

  2 maanden geleden
  De amateurs van de Gemeente Zwolle sukkelde weer eens als een kudde langzame ezels achter de feiten aan te hobbelen met als resultaat dat ze er nu niets meer over te zeggen hebben en er wat gebouwd gaat worden waar geen hond op zit te wachten.