-
Een drukke zaterdagavond bij restaurant De Mol in Zwolle
© Alex Mulder
-
Het Vissie is een trio van vis dat moet zwemmen in een lichtroze en fruitige rosé
© Eltekeh Luijendijk
-
Vanaf de aspergekaart kies ik asperge salade
© Eltekeh Luijendijk
-
De Schnitzel De Mol ligt onder een molshoop van champignons, spek en uien
© Eltekeh Luijendijk
-
Met het gerecht van zeebaarsflilet zou niet misstaan in een bistro
© Eltekeh Luijendijk
-
'Krak' zegt het karamellaagje van de crème brûlée
© Eltekeh Luijendijk
-
Tessa kiest de Tropicana als dessert omdat ze nieuwsgierig is naar het black Hawaï kokosijs
© Eltekeh Luijendijk
-
1
van
7
-
2
van
7
-
3
van
7
-
4
van
7
-
5
van
7
-
6
van
7
-
7
van
7