Dit zijn de 7 duurste huizen in de regio die je zaterdag kunt bekijken

open huizen dagHet is zaterdag weer zover: de Open Huizendag! Veel woningeigenaren zetten hun deuren open, in de hoop hun stekje snel te verkopen. Niet alleen eengezinswoningen en appartementen zijn te bezoeken, je kunt ook binnenkijken bij villa's en landhuizen. Dit zijn de zeven duurste huizen in deze regio waar je zaterdag kunt kijken. 

Paardrijden in stijl in Uddel 

Vlakbij het landgoed Staverden, ligt dit optrekje in Uddel. Met een nieuwe indoor manege, voor de echte paardenliefhebber. Er kunnen vijf paarden een eigen box krijgen, de foyer is verwarmd en in de weide staan drinkbakken. Welk paard zou hier niet willen galopperen? De toekomstige eigenaren mogen ook niet klagen, het landhuis aan de Oudedijk 23 telt maar liefst 822 m³.  Voor 1.475.000 euro is dit optrekje van jou! 

Volledig scherm
Oudedijk 23 in Uddel. © Funda

Een hert in je tuin in Epe

Je zult niet snel last krijgen van je buren, bij dit woonhuis in Epe. Het perceel bestaat uit maar liefst 3,8 hectare. Wie weet komt er wel een hertje door je tuin huppelen 's avonds. De Jagtlustweg 19 in Epe werd in 1998 verbouwd en uitgebreid, met genoeg ruimte voor paarden. Er staat een grote paardenstal op de Jagtlustweg, met acht boxen én een wasplaats voor de viervoeters.  De prijs? 1.245.000 euro k.k. 

Volledig scherm
Jagtlustweg 19 in Epe. © Funda

Veel luxe in Putten

Een inpandig zwembad met panoramisch uitzicht, een enorm bosperceel en een Finse sauna. Klinkt dat goed? Dan is deze bungalow misschien iets voor jou. De Drieseweg 51 in Putten staat voor 1.195.000 euro te koop, en daarvoor krijg je veel luxe terug. De woning beschikt namelijk ook over een ontspanningsruimte, inclusief bar, en over een bostuin met 'meerdere terrassen'. 

Volledig scherm
Drieseweg 51 in Putten. © Funda

Bed & Breakfast in Heino

Voor 1.195.000 euro tik je een mooie woonboerderij in Heino op de kop. En niet zomaar een 'gewone' woonboerderij, dit landhuis doet nu dienst als bed & breakfast. Met maar liefst zeven slaapkamers kunnen er genoeg logees komen  op de Twentseweg 13

Volledig scherm
Twentseweg 13 in Heino. © Funda

'Huize Welbergen' in Twello 

Wonen in een gemeentelijk monument uit 1843, in Twello kan het. De Oude Rijksstraatweg 65 in Twello staat te koop voor 1.090.000 euro. Daar krijg je zowel een landhuis als een koetshuis voor, met een totale oppervlakte van 8.405 m². 

Volledig scherm
Oude Rijksstraatweg 65 in Twello. © Funda

Zwolse villa met Engelse landschapstuin

Een Engelse landschapstuin, de nieuwe uiteraarden van de IJssel om de hoek en je bent ook nog eens dicht bij het centrum van Zwolle. De Spoolderbergweg 2 in Zwolle staat nog maar een week te koop, voor 1.000.000 euro. Naast de villa, koop je dan een vrijstaand kantoor, een houten schuur, dubbele carpoort en een perceeloppervlakte van 2.980 m². 

Volledig scherm
Spoolderbergweg 2 in Zwolle. © Funda

Jonge villa in Putten

Voor 995.000 euro koop je in een Puttense villawijk het optrekje aan Sprielderhout 34. De villa stamt uit 2009 en heeft een perceeloppervlakte van 835 m². Volgens Funda geeft dit stulpje het 'ultieme gevoel' van het buitenleven. Wat wil je nog meer? 

Volledig scherm
Spielderhout 34 in Putten. © Funda

Het aantal miljoenenwoningen in Nederland is vorig jaar met 35 procent gestegen tot meer dan veertigduizend, blijkt uit cijfers van technologiebedrijf Calcasa. Bekijk hier hoeveel miljoenenwoningen er in jouw regio staan. 

In samenwerking met indebuurt Zwolle