Arend-Jan Horst van het Zwolse bedrijf Akroh in de grote productiehal van het bedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Arend-Jan Horst van het Zwolse bedrijf Akroh in de grote productiehal van het bedrijf. © Frans Paalman

Dit Zwolse bedrijf is een van de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland: ‘Ik zeg niet gauw dat iets niet kan’

In een raam dat uitkijkt op de grote productiehal van het Zwolse succesbedrijf Akroh Industries, dat producten van kunststof en halsbanden voor koeien maakt, staan drie Gazellen Awards. Die gaan naar de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Akroh kreeg de onderscheiding in 2019, 2020 en 2021. ,,En ik denk in 2022 weer.”

4 reacties

 • Pascal Van der Burgt

  3 maanden geleden
  Beste Henk, robotisering vond met 30 jaar geleden al een bedreiging. Er is nog nooit zoveel krapte geweest ondanks alle automatisering….
 • J. Werven

  3 maanden geleden
  Mooi artikel. Trots op onze Zwolse Ondernemers. groeten vanuit de Amperestraat
 • Henk Van Burg

  3 maanden geleden
  Man met verstand zou je zeggen. Totdat hij begon over de robots. Natuurlijk scheelt dat arbeidskosten, maar we snijden onszelf ontzettend in de vingers op deze manier. Over 50 jaar heeft 60% geen werk meer omdat we zo gek zijn op onze robots. Wat gaan al die werkelozen doen? Het merendeel iets in de criminele sector vrees ik.....
 • J Kloekke

  3 maanden geleden
  Super artikel en hier weer een “echte” ondernemer! Kansen zien en een markten creëren. Deze mensen worden in ons land helaas steeds schaarser…. Succes Arend-Jan!!!
 1. Kamperlijntje valt al tijden veel vaker uit dan toegestaan: mogelijk boete voor vervoerder Keolis
  PREMIUM
  5

  Kamperlijn­tje valt al tijden veel vaker uit dan toegestaan: mogelijk boete voor vervoerder Keolis

  Van alle ritten op het Kamperlijntje, valt dit jaar bijna één op de 25 treinen uit. Al maanden kampt vervoerder Keolis met personele problemen. Die leiden nu mogelijk tot een boete van de provincie. Overijssel moet daar als opdrachtgever ‘nog een knoop over doorhakken’, maar gaat in ieder geval met Keolis in gesprek over het aanhoudende en veelvuldig uitvallen van treinen.