Volledig scherm
Wietze de Jager in de Radio 538-studio. © ANP

Dj Wietze de Jager verhuist nu écht naar Zwolle

Wietze de Jager, nu dj bij Radio 538 en voorheen bij QMusic, gaat in Zwolle wonen. Dat liet hij vanmorgen weten in de ochtendshow van Radio 538. De Jager deed zijn uitspraak naar aanleiding van een discussie over een onderzoek dat aantoonde dat mannen bereid zijn verder te reizen voor hun werk.

Twee jaar geleden was er al sprake van dat de diskjockey naar zijn geboortegrond zou terugkeren. Hij had toen een woning in Zwolle gekocht, maar volgens de buren was de nieuwe bewoner niet Wietze de Jager. Bij navraag bevestigt de dj dat hij en zijn gezin nu naar Zwolle verhuizen, maar wil hij verder geen commentaar geven. Ook niet of hij nu de woning in de wijk Assendorp betrekt, waarvan in de eerdere berichtgeving sprake van was.

  1. Diezerbrink in Zwolle op de schop: rotonde verdwijnt, meer ruimte voor voetgangers in winkelgebied
    PREMIUM

    Diezer­brink in Zwolle op de schop: rotonde verdwijnt, meer ruimte voor voetgan­gers in winkelge­bied

    Met het verplaatsen van de boom op de bekende rotonde bij café Stroomberg, is de herontwikkeling van winkelgebied Diezerbrink deze week symbolisch gestart. Het gebied wordt vanaf maart flink aangepakt, te beginnen met de rotonde (die verdwijnt) en het eerste deel van de Thomas à Kempisstraat (tot aan de Vechtstraat). De winkeliersvereniging is blij, maar niet iedereen voelt zich gehoord.

In samenwerking met indebuurt Zwolle