Werk aan de locatie waar de vluchtelingen komen, bijvoorbeeld voor het plaatsen van de sanitaire voorzieningen in de tuin. Projectleider is Hilde van Werven.
Volledig scherm
PREMIUM
Werk aan de locatie waar de vluchtelingen komen, bijvoorbeeld voor het plaatsen van de sanitaire voorzieningen in de tuin. Projectleider is Hilde van Werven. © Frans Paalman

Dominicanenklooster in Zwolle iets later klaar voor opvang Oekraïners: ‘Bed, bad, brood én wifi’

Vanaf volgende week is er voor tientallen vluchtelingen uit Oekraïne plaats in het historische Dominicanenklooster in Zwolle. Dat is iets later dan gepland, omdat de werkzaamheden aan onder meer sanitairunits in de tuin nog volop bezig zijn. ,,Het belangrijkste is dat ze hier straks rust krijgen”, zegt projectleider Hilde van Werven.

0 reacties

  1. De Zwolse ploeggenoten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’
    PREMIUM
    Conference League-finale

    De Zwolse ploeggeno­ten van Arne Slot zagen het meteen: ‘Ja, daar zat toen al een trainertje in, zoals Gijp zou zeggen’

    Dat Arne Slot trainer zou worden, daar was iedereen bij FC Zwolle en later PEC Zwolle, de club waar hij tussen 1995 en 2013 in totaal 174 duels speelde, het wel over eens. Maar dat de 43-jarige Bergentheimer, die woensdag met Feyenoord in de finale staat van de Conference League, zó succesvol zou worden, dat hadden deze tien voormalige ploeggenoten niet gedacht.