De politie heeft op last van de burgemeester een drugspand in Zwolle voor drie maanden gesloten. Agenten vielen de woning in april binnen en vonden drugs, contant geld en een doorgeladen vuurwapen.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie heeft op last van de burgemeester een drugspand in Zwolle voor drie maanden gesloten. Agenten vielen de woning in april binnen en vonden drugs, contant geld en een doorgeladen vuurwapen. © Politie Zwolle

Doorgeladen revolver in bed, drugs en zakken vol geld in huis Zwolle: burgemeester sluit woning

Een doorgeladen revolver, zakken vol contant geld en een flinke hoeveelheid softdrugs. Reden genoeg voor de burgemeester van Zwolle om een woning in Holtenbroek drie maanden te sluiten. De politie viel het huis in april binnen na meerdere tips via Meld Misdaad Anoniem en pakte een 23-jarige man op.

7 reacties

 • B Aalberts

  1 maand geleden
  Voor de wijsneuzen hier. Een revolver is niet altijd doorgeladen. Als er geen patronen in zitten is hij niet doorgeladen. We kunnen uiteraard wel filosofisch gaan doen en twisten of een geladen revolver ook altijd doorgeladen is of dat hij juist niet doorgeladen kan worden omdat het magazijn tevens de vuurkamer is.
 • B. Veerman

  1 maand geleden
  In plaats van gewoon mee te doen met de proef voor legale teelt blijft die Snijders liever hier ons gemeenschapsgeld aan verspillen. Hoe dom kun je zijn.
 • K van Venen

  1 maand geleden
  Waarom 3 maanden sluiten,er zijn zoveel woning zoekenden.
 • Marco Wassink

  1 maand geleden
  @ Wim, dat hebben ze een uur voor jouw reactie al geconstateerd 🤡
 • Wim Paalderman

  1 maand geleden
  een revolver is altijd doorgeladen Hahahhaaha wat een kenners