Ziekenhuis Isala in Zwolle heeft door een fout duizenden patiënten onterecht opgeroepen voor een derde coronavaccinatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ziekenhuis Isala in Zwolle heeft door een fout duizenden patiënten onterecht opgeroepen voor een derde coronavaccinatie. © Getty Images

Duizenden patiënten bij ziekenhuis Isala in Zwolle krijgen onterecht oproep voor derde coronaprik

Vierduizend patiënten van ziekenhuis Isala in Zwolle kregen onterecht een dringende oproep om een derde coronavaccinatie te halen. De brief bleek alleen bedoeld voor patiënten die chemotherapie via een infuus of pil hebben gekregen. Hoeveel mensen onterecht een derde prik hebben gehaald, is onbekend. ,,Heel vervelend.”

1 reactie

 • Andy Van Werven

  2 maanden geleden
  Kan zo zijn dat de overheid binnenkort zegt dat alle nederlanders de 3e prik krijgen dan hoef je deze paar 1000 niet meer mee te pakken dat is vooruit werken
 1. Deze tien ‘Koningskinderen’ worden dinsdag 18 jaar, net als prinses Amalia: ‘Ze wordt een goede koningin voor ons’
  PREMIUM
  Video

  Deze tien ‘Konings­kin­de­ren’ worden dinsdag 18 jaar, net als prinses Amalia: ‘Ze wordt een goede koningin voor ons’

  Ze kennen elkaar niet, maar ook weer wel, dankzij die ene dag: hun geboortedag. Net als prinses Amalia worden Julian, Cynthia, Michelle, Lars, Arthur, Desiree, Lonneke, Stephan, Iris en Jordy dinsdag 18 jaar. De Stentor volgt deze ‘Koningskinderen’ al sinds hun geboorte. Aan de vooravond van hun verjaardag brengen we ze samen. ,,Ik ben trots op Amalia.”