PEC-aanvoerder Bram van Polen kan na afloop van het duel met Heracles Almelo (1-0) zijn geluk niet op. Hij heeft niet alleen de winnende goal gescoord, hij krijgt ook een shirt van Oranje met daarop zijn naam.
Volledig scherm
PEC-aanvoerder Bram van Polen kan na afloop van het duel met Heracles Almelo (1-0) zijn geluk niet op. Hij heeft niet alleen de winnende goal gescoord, hij krijgt ook een shirt van Oranje met daarop zijn naam. © Pro Shots / Niels Boersema

Een goal, de eerste zege én een oranjeshirt: PEC-captain Bram van Polen heeft de avond van zijn leven

Bram van Polen scoorde zaterdag tegen Heracles Almelo (1-0) niet alleen vanaf elf meter de winnende treffer, waardoor PEC de eerste zege van het seizoen pakte, de aanvoerder ontving na afloop ook nog eens een oranjeshirt met daarop zijn naam. ,,Het is dat we dinsdag weer moeten spelen, anders had ik wel even een fles wijn opengetrokken.”

0 reacties

  1. Zwollenaar (84) in tranen: oplichter verpest trip naar achterkleinkinderen in Australië
    PREMIUM

    Zwollenaar (84) in tranen: oplichter verpest trip naar achter­klein­kin­de­ren in Australië

    De 84-jarige Zwollenaar barstte in tranen uit toen hij vertelde dat een reis met zijn vrouw naar de achterkleinkinderen in Australië niet meer door kon gaan. Eerder dit jaar was al hun spaargeld weg na fraude door een oplichter die zich uitgaf voor medewerker van de bank. De 13.000 euro kwamen na een coulanceregeling wel weer terug, maar inmiddels is zijn vrouw te ziek om nog af te reizen.