Mandy Sun met vriend Charly Cai en haar vader, die vanaf het begin betrokken is geweest bij de ontwikkeling, in de keuken van Eten & Zo. Haar ouders hebben restaurant Eten en Co in Groningen.
Volledig scherm
Mandy Sun met vriend Charly Cai en haar vader, die vanaf het begin betrokken is geweest bij de ontwikkeling, in de keuken van Eten & Zo. Haar ouders hebben restaurant Eten en Co in Groningen. © Frans Paalman

Eetrel rond Eten & Zo in Zwolle nadert zijn ontknoping

De strijd die eraan vooraf is gegaan, was niet mals. Nadat het concurrerende wokrestaurant in het stadion van PEC Zwolle keer op keer bot ving bij de gemeente en rechtbank, durven twintigers Mandy Sun en vriend Charly Cai nu hun nieuwe eetgelegenheid te presenteren. Maar ze hebben er nog een hele kluif aan Eten & Zo midden augustus te openen.

  1. Gaat Zwolse vlogger Bas Tietema voor een nieuwe kans in het profwielrennen?
    PREMIUM

    Gaat Zwolse vlogger Bas Tietema voor een nieuwe kans in het profwiel­ren­nen?

    Nee, er is nog geen nieuws, benadrukt Bas Tietema (26), maar Belgische media gaan uit van een rentree in het profwielrennen. Zwollenaar Tietema, de laatste jaren vooral bekend van zijn Tour de Tietema YouTube-serie, was ooit een groot wielertalent, maar moest stoppen door huidproblemen. Nu lijkt het wielrennen hem weer te hebben gegrepen, want hij traint mee met een Belgisch profteam. Lonkt een nieuwe profcarrière?