Volledig scherm
© Thinkstock

Eigen platform voor startups regio Zwolle

ZWOLLE - Startups verbinden, doorontwikkelen en zichtbaar maken. Dat is het doel van het nieuwe platform Startup Regio Zwolle. Vandaag ging het initiatief van start met de lancering van de website www.startupregiozwolle.nl.

Startup Regio Zwolle is een initiatief van diverse startups uit de regio in samenwerking met Gemeente Zwolle en Kennispoort Regio Zwolle.

Superbuddy
Een startup is een op groei gericht beginnend bedrijf met een innovatief haalbaar (maar wel risicovol) en schaalbaar businesscase (product of dienst). Binnen de Regio Zwolle zijn meerdere startups te vinden die aan deze criteria voldoen. Het is dan ook niet voor niets dat onder andere Superbuddy, Jobsome, Tradecast, Movin en Greenbricks de krachten bundelen binnen dit platform.

Ondernemersklimaat
Een goede startup wordt vaak beter met een beetje hulp. Daarom zijn er ook verschillende partijen die ondersteuning bieden in één of meerdere fases van het startupproces. Dit zijn onder andere Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park, GreenPAC iLab en de Gemeente Zwolle. Daarnaast krijgen startups dankzij het positieve ondernemersklimaat ook geregeld hulp van ondernemers die zich op diverse manieren voor de startups in willen zetten.

Verder biedt het platform de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van evenementen voor en door startups. Startups of startupsupporter kunnen contact opnemen met info@startupregiozwolle.nl voor meer informatie.

In samenwerking met indebuurt Zwolle