Anna van der Breggen en Kirsten Wild kregen een speciaal wielershirt van de gemeente Zwolle bij de start van de tweede etappe in de Simac Ladies Tour in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Anna van der Breggen en Kirsten Wild kregen een speciaal wielershirt van de gemeente Zwolle bij de start van de tweede etappe in de Simac Ladies Tour in Zwolle. © Frans Paalman

Erepenning voor Anna van der Breggen: ‘Zwolle voelt als thuis’

Anna van der Breggen neemt ruim de tijd voor een foto met twee jongens. Even later roept burgemeester Peter Snijders haar richting podium, en dat terwijl ze net de teambus is ingekropen. De burgervader heeft een verrassing in petto. Ze krijgt de erepenning van de stad Zwolle bij de start van de tweede etappe van de Simac Ladies Tour.

  1. BBB schuift in Overijssel twee verkenners naar voren, oud-wethouder Harderwijk verkenner in Gelderland
    PREMIUM

    BBB schuift in Overijssel twee verkenners naar voren, oud-wethouder Harderwijk verkenner in Gelderland

    De BoerBurgerBeweging schuift in Overijssel twee verkenners naar voren die gaan aftasten welke coalities er mogelijk zijn na de historische verkiezingsuitslag van afgelopen woensdag. Dit zijn de oud-wethouder van Raalte Wout Wagenmans (GemeenteBelangen) en bestuurs- en organisatieadviseur Jolanda Waaijer. In Gelderland is oud-wethouder van Harderwijk Gert Jan van Noort gevraagd voor deze klus.
    Zwolle