Meerdere supporters van PEC Zwolle en Heracles Almelo troffen elkaar na de onderlinge wedstrijd langs de N35 bij Heino. Enkelen wachten hier naast de weg onder toeziend oog van politieagenten.
Volledig scherm
Meerdere supporters van PEC Zwolle en Heracles Almelo troffen elkaar na de onderlinge wedstrijd langs de N35 bij Heino. Enkelen wachten hier naast de weg onder toeziend oog van politieagenten. © Politie Heino

Fans PEC Zwolle en Heracles Almelo slaags bij Heino, politie vist vechtersbazen uit de sloot

updateZo'n dertig aanhangers van PEC Zwolle en Heracles Almelo hebben zaterdagavond na de onderlinge wedstrijd van beide voetbalploegen de confrontatie met elkaar gezocht op de N35 bij Heino. De politie rukte na een melding van een vechtpartij met veel eenheden uit om de confrontatiezoekers te zoeken die de benen namen na de vechtpartij. 

8 reacties

 • Frank Bruggeman

  1 maand geleden
  Knuppel uit de zak was nog niet zo'n gek sprookje. Met de lat erover.
 • Jan Lenthe

  1 maand geleden
  Ik ga er van uit dat de verknoeide politietijd bij de arrestanten in rekening wordt gebracht
 • E. Kroneman

  1 maand geleden
  Ik begrijp niet dat hier agenten voor ingezet worden. Tijd dat de overheid ingrijpt en gaat verbieden om hier agenten heen te sturen. Laten ze zich lekker uitleven , ze willen elkaar toch toe takelen.
 • h betuw

  1 maand geleden
  jammer dat er geen water in de sloot is
 • B. Veerman

  1 maand geleden
  Zolang ze het ergens achteraf doen moeten ze het lekker zelf weten, beide partijen zijn het hier mee eens en er raakt zelden iemand ernstig gewond.