Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Feestje van dochter (4) ontaardt in gevecht tussen Zwollenaar en z’n ex: ‘Ze krijgt snel blauwe plekken’

KAMPS DOET RECHTRonald Kamps schrijft dagelijks over een rechtszaak uit de regio. Niet alleen over de opgelegde straf, ook over het verhaal erachter. De zaak van vandaag gaat over mishandeling van een ex.

2 reacties

 • marinus van boeyen

  2 maanden geleden
  Man wees blij met maar 20uur werkstraf,doe dit plichtgetrouw en wacht normaal de bezoekregeling af.Trouwens als je nog steeds gerelateerd wordt aan drank en of drugs kun je het wel schudden,HOOP IK.
 • M.G. Blom

  2 maanden geleden
  "Hij probeert al tijden een brave huisvader te zijn". Nou, dat gaat hem nooit lukken. Dat schip zinkt als een baksteen.
 1. Maarten (27), alias Nonchelange, uit Ommen maakt furore als artiest: ‘Een kunstenaar moet iets brengen wat er nog niet is’
  PREMIUM
  VIDEO

  Maarten (27), alias Nonchelan­ge, uit Ommen maakt furore als artiest: ‘Een kunstenaar moet iets brengen wat er nog niet is’

  Hij hoort bij de twaalf grootste Nederlandse talenten van 2022. 3FM besteedt veel aandacht aan zijn nieuwste single, ‘Iedereen is lelijk’. En vanavond (zaterdag) staat Nonchelange, artiestennaam van Maarten Hutman (27), op Eurosonic Noorderslag. Over de ‘stapjes’ van een carrière die begon in Ommen: ,,Ik had de schuur van mijn ouders opgeëist als studio.”