De attentiemast van het foodcourt is vrijdag opgebouwd. De mast was een van de hoofdrolspelers in de juridische strijd rond de fastfoodboulevard in Zwolle.
Volledig scherm
De attentiemast van het foodcourt is vrijdag opgebouwd. De mast was een van de hoofdrolspelers in de juridische strijd rond de fastfoodboulevard in Zwolle. © Frans Paalman

Foodcourt in Zwolle de hoogte in: reclamemast staat op z'n plek

Met twee hijskranen is vrijdag de reclamemast bij foodcourt De Vrolijkheid in Zwolle opgetuigd. De veertig meter hoge toren was een van de hoofdrolspelers in het jarenlange gevecht vanuit de omgeving tegen de komst van de fastfoodboulevard. 

  1. Voor zes ton veilig fietsen tussen Genemuiden en Zwolle
    PREMIUM

    Voor zes ton veilig fietsen tussen Genemuiden en Zwolle

    Dat er iets gedaan moet worden aan de veiligheid voor fietsers op de Zwolsesteeg, daarover zijn collegeleden en raadsleden van Zwartewaterland het wel eens. De vraag was hoeveel geld ze over hebben voor het veiliger maken van dit gedeelte van de route tussen Genemuiden en Zwolle. Donderdagavond maakten SGP, CU, PvdA, BGZ, CDA en Gemeentebelangen (VVD’er John Smits was afwezig) met een gezamenlijk ingediende motie duidelijk dat ze hiervoor 600.000 euro beschikbaar willen stellen.