Foto's: Voor deze mensen kan de kerst niet vroeg genoeg beginnen

VideoSint-Maarten is net voorbij en Sinterklaas is nog niet eens in het land, maar bij sommige mensen staat de kerstboom al pontificaal in de kamer. 

Afgelopen week publiceerden wij het verhaal van de familie Looijenga uit Deventer. In het huis in de wijk Borgele zijn ze al helemaal in de kerstsferen. De tuin hangt al drie weken vol kerstverlichting en in de huiskamer is een heel kerstlandschap opgebouwd. ,,Zonde als je er maar twee weken van kunt genieten’’, lieten de Deventenaren optekenen.

De Stentor ontving naar aanleiding van dit verhaal meerdere foto’s van mensen uit de regio die  ook al helemaal in de kerstsferen verkeren. Wij hebben een selectie hiervan onder elkaar gezet.

Oproep: Ga jij ook helemaal los met de kerstversiering en maak jij van je huis ook een heus kerstpaleis? De Stentor komt graag langs met een camera om te helpen opbouwen. Kan jij wel ‘wat extra handjes gebruiken’ om je tuin en hele huis om te toveren? Stuur een mailtje met je contactgegevens onder vermelding van ‘Kerstpaleis’ naar online@destentor.nl en misschien komen wij wel bij jou langs!

Atie van Tuil -  Hakkenhaar  heeft de boom ook al opgetuigd.
Volledig scherm
Atie van Tuil - Hakkenhaar heeft de boom ook al opgetuigd. © Atie van Tuil - Hakkenhaar
Gerben Mager liet weten dat zijn huis al twee weken is versierd.
Volledig scherm
Gerben Mager liet weten dat zijn huis al twee weken is versierd. © Gerben Mager
Martin Mestebeld stuurde deze foto in. De verpakkingen met kerstballen liggen nog  op tafel. Zou hij door het verhaal van de familie Looijenga de kerstkriebels hebben gekregen?
Volledig scherm
Martin Mestebeld stuurde deze foto in. De verpakkingen met kerstballen liggen nog op tafel. Zou hij door het verhaal van de familie Looijenga de kerstkriebels hebben gekregen? © Martin Mestebeld
Christel Schutte is er ook vroeg bij. Zij stuurde ook een foto van haar kerstboom in.
Volledig scherm
Christel Schutte is er ook vroeg bij. Zij stuurde ook een foto van haar kerstboom in. © Christel Schutte

In samenwerking met indebuurt Zwolle