Freddie van ter Beek en zijn partner Kari organiseerden de eerste Zwolse Queen fandag waarop een persoonlijk door Freddy Mercury beschreven kaart werd geveild, die Van ter Beek op de foto laat zien.
Volledig scherm
Freddie van ter Beek en zijn partner Kari organiseerden de eerste Zwolse Queen fandag waarop een persoonlijk door Freddy Mercury beschreven kaart werd geveild, die Van ter Beek op de foto laat zien. © Frans Paalman

Freddie uit Zwolle krijgt bod van 2.500 euro op kaart van Freddie Mercury

Een handgeschreven kaart van Freddie Mercury brengt minstens 2.500 euro op, meldt Freddie van ter Beek (50) uit Zwolle. Van ter Beek organiseerde afgelopen zaterdag de eerste Queendag Zwolle, waar het bewuste collectors item werd geveild.

 1. Arjan (54) hoort gruwelijke verhalen in Oekraïens dorp dat Zwolse stichting ‘adopteert’: ‘Er is helemaal niets meer’
  PREMIUM
  2

  Arjan (54) hoort gruwelijke verhalen in Oekraïens dorp dat Zwolse stichting ‘adopteert’: ‘Er is helemaal niets meer’

  Ze reden al 25 keer op en neer naar Oekraïne om hulpgoederen af te leveren. Maar de rit die Arjan Biel en andere vrijwilligers van stichting MYzwolle afgelopen week maakten, was anders. Ze adopteerden een dorp: Lukashivka, dat ze willen helpen met de wederopbouw. Ten noorden van Kyiv hoorden ze de gruwelijke verhalen aan, en voelden ze de angst van de bewoners.
  Zwolle