De Raad van Toezicht van Museum de Fundatie in Zwolle heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar het gedrag van directeur Ralph Keuning (inzet).
Volledig scherm
PREMIUM
De Raad van Toezicht van Museum de Fundatie in Zwolle heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar het gedrag van directeur Ralph Keuning (inzet). © Frans Paalman

Fundatie-personeel komt opnieuw bijeen, directeur Keuning is er nu niet bij: ‘Zijn positie is onhoudbaar’

Museum de Fundatie houdt donderdag opnieuw een personeelsbijeenkomst. Aanleiding is het onderzoek naar het gedrag van directeur Ralph Keuning op de werkvloer. Bij die nieuwe bijeenkomst is Keuning niet aanwezig. Dit volgt op een noodkreet van een kwart van het personeel, dat stelt dat Keunings positie onhoudbaar is.

10 reacties

 • HAM Boelens

  1 jaar geleden
  Niks maar dan ook niks mis met het museum. Het was niks naar nu? Prachtig! Dankzij de baas! Dat heb je dan met een dictator, want zo lijkt het. Ik ken er nog één, “de Mol” .
 • Stiksma - dijkstra

  1 jaar geleden
  Naar zo,n horrormuseum met trillend personeel van angst, zo bang voor de leiding, ga je als bezoeker toch niet naar toe? Een legercommandant is veel milder lijkt me, als ik dit allemaal lees. Het gaat misschien geld kosten en ook voor de gemeente? Een leidinggevende moet draagvlak hebben bij personeel en humor, dat is hier niet.
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Ralph heeft zich structureel ernstig misdragen en als straf hoeft hij nu alleen nog maar de leuke taken van zijn baan op zich te nemen. Dit zijn "straffen" die je echt alleen kunt bedenken als je tot je oksels in het pluche zit.
 • marlies uil

  1 jaar geleden
  Grensoverschrijdend gedrag van Keuning en zijn vazallen door hem aangesteld om de hardwerkende betrokken collega's dwars te zitten mag niet beloond worden. Hier moet een bezem doorheen te beginnen bij de directie, zijn vazallen en de hele r.v.t. Het uitgeputte personeel verdient beter n.l. rust, plezier en vertrouwen .
 • maria haan

  1 jaar geleden
  Als ik daar werkte melde ik mij direct ziek overspannen dus wat een slappe hap daar weg met die kerel !!!!!
 1. Lezers over verdachten die herkenbaar in beeld komen: ‘Criminelen hebben geen recht op privacy’
  Lezersreacties
  6

  Lezers over verdachten die herkenbaar in beeld komen: ‘Criminelen hebben geen recht op privacy’

  De politie deelt regelmatig beelden van mogelijke verdachten van misdrijven op sociale media. Eerst onherkenbaar, maar als de verdachte zich niet snel genoeg meldt, komt hij of zij alsnog vol in beeld. Veel lezers vinden dat dit meteen, of in elk geval sneller, zou moeten gebeuren. Niet iedereen is het daar mee eens: ‘Je zult het zelf maar zijn terwijl je niets strafbaars hebt gedaan.’
  Zwolle