Rond de A1 ter hoogte van Kootwijkerbroek en Stroe is het boerenprotest dinsdagavond uit de hand gelopen. De politie kon voorkomen dat er boomstammen op de snelweg werden gelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Rond de A1 ter hoogte van Kootwijkerbroek en Stroe is het boerenprotest dinsdagavond uit de hand gelopen. De politie kon voorkomen dat er boomstammen op de snelweg werden gelegd. © Videostill

Gearresteerde boeren online voor rechter: rechtbank vindt veiligheidsrisico’s te groot

Zes verdachte boeren die vrijdag moeten voorkomen bij de rechter-commissaris worden vanuit het Huis van Bewaring of een politiebureau via een online verbinding verhoord.  

31 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Van mij mogen de boeren,ze hebben veel te veel klappen gehad de afgelopen jaren en volkomen onterecht,de stikstof,overigens volkomen onschadelijk en overal aanwezig is op zich volstrekt onschadelijk,de politiek vooral de goeroe Rutte heeft zich volstrekt belachelijk gemaakt,die man moet Nooit Naar Brussel
 • Lorenzo Smening

  1 maand geleden
  @E. Schouten: Ik krijg een beetje de indruk dat u qua volgen van het nieuws niet heel veel verder komt dan het vleesschap en de kassa in de lokale dorpssupermarkt. Dat u een alleseter bent die graag vlees op de BBQ legt geeft de boeren naar mijn mening in elk geen enkele reden om het land plat te leggen en plannen van het kabinet (en niet die van de burgers) ook niet.
 • G. Schouten

  1 maand geleden
  Wat een stel hypocriete anti-boeren. Lusten zeker geen mals stuk vlees op de BBQ. Heerlijk toch. Ik als alleseter, bedank hierbij onze voedselproducenten. Mochten onder de anti-boeren vegetariërs zijn en u bezit als natuurliefhebber geen tuin of uitsluitend één met tegels. U bent van harte uitgenodigd om elke week, gratis bij ons het gazon kaal te komen grazen. Ik verneem van u.
 • E Schrijver

  1 maand geleden
  Joop . Wanneer jou bezit waardeloos dreigt te worden en er geen perspectief is voor de toekomst, zou jij ook voor je toekomst vechten. Boeren doorgaan en succes, tot de politiek je weer serieus neemt.
 • Arend van Faassen

  1 maand geleden
  Jan Ton, hoezo geen gevaar? Waarom moest bijna geel Apeldoorn op slot omdat de boeren ze wel even zouden bevrijden? Graag bij de feiten houden, of nu eens je gewone verstand gebruiken.