Geen winst bij The Voice Senior voor Henk en Mick uit Zwolle

videoHenk en Mick uit Zwolle zijn er vanavond niet in geslaagd de finale van The Voice Senior winnen. Hun coaches Gerard Joling en Gordon kozen ervoor Jimi Bellmartin mee te nemen naar de slotronde in plaats van het Zwolse duo.

De uiteindelijk winnaar - gekozen door tv-kijkers - wordt later vanavond bekend gemaakt bij RTL Late Night met Twan Huys.

De laatste, vooraf opgenomen uitzending begon vanavond met duels tussen de seniore zangtalenten van coaches Ilse DeLange, Marco Borsato, Angela Groothuizen en het duo Gordon en Gerard Joling. Zij moesten, na adviezen van hun collega's, de veelal lastige knoop doorhakken over wie nog in de race mocht blijven voor de eindzege.

Die keuze was in het geval van Henk en Mick ook pittig. Hoewel de Gordon en Joling nog aangaven dat de Zwollenaren 'boven zichzelf zijn uitgestegen' was er voor hen geen plekje in de absolute finale.

Theater

Toch staat het Zwolse duo na het Voice-avontuur niet met lege handen. Alle finalisten staan op 1 oktober namelijk samen op het podium tijdens een eenmalig concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Bekijk hieronder hoe de finalisten vanavond gezamenlijk de show openden:

Volledig scherm
Mich en Henk bij The Voice Senior. © Ray Depatti

In samenwerking met indebuurt Zwolle