Frans Paalman
Volledig scherm
PREMIUM
© Frans Paalman

Gemeente Zwolle grijpt in na klachtenstroom deelscooters: strengere controles, op meer plekken parkeerverbod

Zwolle neemt extra maatregelen om de overlast van deelscooters te beperken. De gemeente breidt het verboden parkeergebied verder uit en houdt in de omgeving van het station extra toezicht. Dat blijkt uit een nieuwe gemeentelijke evaluatie van de deelscooters. 

6 reacties

 • Boy hazeven

  1 jaar geleden
  @ Riet Nog een glaasje azijn?
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ik vind het echt gezeur van een klein plattelandsplaatsjeZwolle geheten,om te kotsen,die scootertjes zijn er nog niet lang,is voor iedereen wennen en ja hoor een of andere luie ambtenaar werd wakker en bedacht pestregeltjes
 • arjan kok

  1 jaar geleden
  Ik plaatste er een netjes neer , en toen ik er 5 min later met de hond er langs liep, was het licht kapot geslagen, en half op de stoep gezet.
 • Rob C

  1 jaar geleden
  Ideale scooters gebruik ze vaak vanaf de Wipstrik 👌
 • Andreas Hagedoorn

  1 jaar geleden
  Iemand vond het deze week nodig om een scooter in de breedte te plaatsen op de stoep van de brug bij de Sassenpoort, zodat je het fietspad op moet om er langs te kunnen. Ik denk dat dat de druppel is geweest die de emmer deed overlopen. En overigens klaag ik als Assendorper er wel over, wanneer ze zo'n ding pal voor mijn huis willen parkeren. Alleen klaag ik rechtstreeks tegen de persoon die het daar wil parkeren met het verzoek dat elders te doen, anders kunnen mijn gasten hun fiets niet kwijt.