Gemist? Ciara veroorzaakt miljoenenschade, Bert van H. gepakt op Urk, Zwolse Prins Ratelband gezocht

JOUW REGIONIEUWSDe eerste storm met een naam in Nederland luisterde naar de vriendelijke vrouwennaam Ciara. De uitwerking was minder vriendelijk: ze veroorzaakte voor miljoenen euro’s schade, ook in onze regio. Verder werd afgelopen week de verdachte van de vuurwerkbom op Urk (Bert van H.) gepakt en wordt ‘Prins Ratelband’ van de Zwolse carnavalsvereniging De Sassenbonkers gezocht vanwege ontvoering van zijn 10-jarige zoontje.

Zwolse Prins Ratelband gezocht - Emile Ratelband (70) werd door De Sassenbonkers in Zwolle gepresenteerd als carnavalsprins, hij volgde daarmee DJ Jean op. De positiviteitsgoeroe - die zich tegenwoordig liever boeddhist en dierenactivist laat noemen - had er reuze zin in, bleek uit een video waarin hij jubelde: ‘Ik zie jullie 21 februari en ik verheug mij daar gi-ga op!’ De kans dat hij Sassendonk werkelijk haalt, wordt echter steeds kleiner, nu Nederland een Europees aanhoudingsbevel tegen hem heeft uitgevaardigd vanwege ontvoering van zijn 10-jarige zoontje Emilio.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Zwolle