Volledig scherm
De politie verricht onderzoek naar het dodelijke ongeluk op de A6 bij Emmeloord. © Jaring Rispens / CAMJO Media

Gemist? Dodelijk ongeluk op A6, Deventer blundert met kandidatuur WK tijdrijden

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van dinsdag 5 februari.

Blunder in Deventer - Een flinke blunder bij de gemeente Deventer: de beoogde miljoenenbegroting voor het WK tijdrijden voor merkenteams - waar Deventer al maanden op aast - is uitgelekt. De Stentor heeft toegang gekregen tot de geheime cijfers.

Dodelijk ongeluk A6 - Een 29-jarige motorrijder is vanmorgen om het leven gekomen op de A6 van Emmeloord naar Joure. Het slachtoffer  komt uit de gemeente de Fryske Marren. De snelweg werd een tijd afgesloten vanwege het ongeluk.

Dood Samet - Er is geen bewijs wie Samet Merzifonluoglu (25) uit Vaassen in maart 2017 bij een drugsdeal doodschoot. Toch eiste de officier van justitie vanochtend jarenlange celstraffen tegen de vijf verdachten. Ook de handlanger van het slachtoffer hoorde 6 jaar tegen zich eisen.

Seks met een pop - Het eerste sekspoppenbordeel van Nederland is geopend in Zwolle. Het nieuwe privéhuis Zwols Pleziertje aan de Kamperstraat biedt sinds vandaag ook een poppenkamer waar mannen kunnen vrijen met een dame van siliconen. Heel apart ja. ‘Madam’ Priscilla van Limbeek (40) legt uit hoe dat gaat

Containerongeluk - De 22-jarige chauffeur uit Vaassen die in Zutphen een zeecontainer plaatste waar op donderdag 25 januari 2018 Carla Roelink (73) met haar scooter tegenop botste, moet zich komende dinsdag verantwoorden voor de rechter. Bij het ongeluk aan de Bronsbergen kwam de Zutphense om het leven.

Premium-verhaal van de dag

De Hut van Cartouche, een parel in de bossen bij Ermelo, dreigt te verdwijnen. Eigenaar SBNL Natuurfonds vindt het behoud van het befaamde onderkomen financieel niet haalbaar. ,,En wij hebben zoveel geld niet’’, zeggen nabestaanden.

Volledig scherm
Kees van der Wal bij de iconische jachthut. © Ruben Schipper

In samenwerking met indebuurt Zwolle