Ferdinand Zomerman, op een screeshot van Mannen in het Wild.
Volledig scherm
Ferdinand Zomerman, op een screeshot van Mannen in het Wild. © EO

Gemist? Mannen in het wild knuffelen ongemakkelijk. En: metershoge vlammen bij camperbrand

jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het nieuws van vrijdag 13 september.

LOSSE SCHROEVEN
Duizenden projecten in deze regio staan op losse schroeven door de stikstofuitspraak. Dat blijkt uit een inventarisatie van De Stentor onder provincies, gemeenten en waterschappen. Alleen al in Overijssel lopen 1544 projecten gevaar. 

BOTSINGEN
Hulpdiensten hadden vrijdagmorgen hun handen vol aan een ongeval op de N345 richting Apeldoorn bij de kruising Sluinerweg. Ter hoogte van Wilp-Achterhoek, knalden daar rond 08.00 uur vijf auto’s op elkaar.

KNUFFEL
Hij gaat met de billen bloot, voor het oog van ruim een half miljoen kijkers. Met zijn deelname aan tv-programma Mannen in het Wild hoopt raadslid Ferdinand Zomerman (47) uit Dronten zijn midlifecrisis te overstijgen. In de Italiaanse bergen zoekt hij naar zijn gevoel. Een zoektocht vol uitdagingen en ongemakken. ,,Ik voel geen verdriet.’’

ANGSTIG
De 57-jarige vrouw die afgelopen woensdag dood werd gevonden in een woning in Ermelo, belde diezelfde avond uit angst met de politie

DOM
John Stegeman heeft zich met zijn dronkemansrit naar eigen zeggen ‘in een lastig parket gemanoeuvreerd’. Wat de trainer van PEC Zwolle het zwaarst viel? ,,Dat ik iets doms heb gedaan en dat aan mijn geliefden moest uitleggen.”

BRAND
In een camper in Putten is vanavond brand uitgebroken. De vlammen sloegen metershoog uit de camper. De brand brak tegen 20.15 uur op een parkeerplaats van een verhuurbedrijf uit aan de Voorthuizerstraat in Putten. Naast de camper stonden nog meer voertuigen.

PREMIUM VERHAAL VAN DE DAG
Een heerlijke, zonnige wandeling met haar hond door het Veldesebos aan de rand van Warnsveld. Dat was afgelopen donderdagmiddag het plan van Tineke Kloosterboer uit Zutphen. Maar het uitje met haar dwergteckel Takkie veranderde in een complete nachtmerrie. Voor haar ogen werd de teckel doodgebeten door een andere hond. ,,Ik blijf die film maar afspelen in mijn hoofd.’’

In samenwerking met indebuurt Zwolle