Volledig scherm
Stoeptegels op de snelweg: ravage op de A50. © Stefan Verkerk

Gemist? Ravage door stoeptegels op snelweg. En: politie schiet gericht bij massale vechtpartij

jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het nieuws van maandag 9 december.

SCHIETPARTIJEN
In De Sikkel in Apeldoorn heeft vannacht rond een uur een schietpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen, zegt de politie. Er zijn ook meerdere verdachten opgepakt. De politie bekijkt of er verband is tussen eerdere incidenten in de stad waarbij ook vuurwapens werden gebruikt. Lees hier al onze verhalen over deze kwestie

STOEPTEGELS
De A50 tussen Apeldoorn en Zwolle was vanochtend lange tijd dicht nadat een geschaarde vrachtwagen zijn lading verloor. Bij het ongeluk, ter hoogte van Vaassen, kwamen honderden stoeptegels op de weg terecht. De ravage was enorm

HOENDERLOO GROEP
Minister Hugo de Jonge (CDA) moet ingrijpen bij het herplaatsen van ruim tweehonderd jongeren met zeer complexe, meervoudige psychische problemen. Door de sluiting van de Hoenderloo Groep en een tekort aan opvangplekken dreigen zij naar huis te worden gestuurd. Directeur Lieke van Domburgh belooft: ,,Wij laten geen enkel kind vallen.” Lees hier de hartverscheurende open brief die moeder Heidi schreef. 

KANAAL
Het lichaam dat gistermiddag in het Apeldoorns Kanaal in Wapenveld werd gevonden, is van de 80-jarige man die sinds zondagochtend werd vermist. Dat heeft de politie Gelderland bevestigd. 

VAL
De man die gewond raakte bij een val in een schip is een 32-jarige uit Deventer. Hij viel in zijn woonplaats enkele meters diep in een lege laadruimte

VECHTPARTIJ
Drie inwoners van Marknesse zijn gisteren en vandaag aangehouden na een grote vechtpartij in Laren zondagavond. De politie heeft bij het onder controle krijgen van de vechtpartij geschoten op één van de verdachten.

PREMIUM VERHAAL VAN DE DAG
De opa van Thomas Krol overleed vorige week, de Deventer schaatser was in het buitenland. Hij droeg zijn wereldbekerzege op de 1000 meter in Kazachstan op aan één van zijn grootste fans. ,,Deze is voor jou, opa.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle