Volledig scherm
Een steekpartij heeft vanmorgen grote consternatie veroorzaakt in Apeldoorn. © GinoPress B.V.

Gemist? Zorgen om groei files in Overijssel, zwaargewonde bij steekpartij in Apeldoorn

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het belangrijkste nieuws van donderdag 21 februari.

Files - Weggebruikers in Overijssel krijgen het steeds zwaarder te verduren. De files in de provincie groeiden afgelopen jaar met 53 procent. De transportsector maakt zich grote zorgen, met name over het dichtslibben van de A28

Steekpartij Apeldoorn - Een steekpartij heeft vanmorgen grote consternatie veroorzaakt in Apeldoorn. Een 28-jarige man raakte zwaargewond. Twee verdachten (18 en 61 jaar) werden opgepakt. Een van hen werd ‘per toeval’ overmeesterd door zeer alerte medewerkers van het Kadaster.

PEC-fans woest - Supporters van PEC Zwolle hebben woedend gereageerd op het besluit van de KNVB om het uit-duel tegen Ajax te verplaatsen. Vanmorgen noemde Freddy Eikelboom, voorzitter van de supportersclub, het ‘een ramp voor de supporters’. In de middag stuurde hij een furieuze brief naar de voetbalbond.

Geen straf - De 47-jarige Jan S. uit Dedemsvaart krijgt geen straf voor het dodelijk neersteken van zijn buurtbewoner Henk Veldsink (34). De fatale steekpartij vond op 3 augustus vorig jaar plaats na een hoogopgelopen burenruzie in de Oranjebuurt in Dedemsvaart.

Operaties gestopt - MC Zuiderzee in Lelystad is per direct gestopt met opereren. De chirurgen van het failliete ziekenhuis vinden het ‘niet volledig verantwoord meer’ om ze nog uit te voeren. Ook willen zij voorkomen dat patiënten tussen verhuisdozen door richting operatiekamer gaan.

Premium-verhaal van de dag

Dieptepunt Viking - Opnieuw een dieptepunt in de Viking-soap in Deventer. Er dreigt een bouwstop voor het nieuwe filmtheater. Sterker nog, definitief stoppen met het miljoenen verslindende project is een reële mogelijkheid. 

Volledig scherm
DEVENTER - DS-2019-1975 - DE VIKING NAAR EEN NIEUW RECORD WAARSCHIJNLIJK OVER DE TWINTIG MILJOEN © FOTO HISSINK

In samenwerking met indebuurt Zwolle

Poll

Het Songfestival moet volgend jaar gehouden worden in de IJsselhallen in Zwolle

0 stemmen