Gemist? Zwolle weer opgeschrikt door handgranaat en bloedbad in Diepenveen

jouw regionieuwsZwolle werd weer opgeschrikt door een handgranaat, een bloedbad onder schapen in Diepenveen en ondertussen kwam Nikki Tutorials kwam uit de kast. Dit is slechts een greep van de nieuwsverhalen van afgelopen week. Iets gemist? Een overzicht van nog meer verhalen die het teruglezen waard zijn: 

Fleur Bloemen uit Staphorst maakte op 15-jarige leeftijd een einde aan haar leven. De reden? Ze werd gepest. Haar familie heeft nu een herdenkingsbord gemaakt, om anderen te waarschuwen voor de gevolgen van pesten. Het bord wordt op verschillende basisscholen opgehangen.

Weer werd er deze week een granaat gevonden bij Bruut in Zwolle. Het café was al eerder het middelpunt van een groot politieonderzoek. Naast een eerdere granaat zijn er al eerder al twee explosieven ontploft bij het woonadres van de eigenaar. Dinsdag was het weer zover: er hing een granaat aan de deur. Lees alles over deze zaak in ons dossier. 

Sidney Greven kan niet wachten tot ze ook fysiek vrouw kan zijn.
Volledig scherm
Sidney Greven kan niet wachten tot ze ook fysiek vrouw kan zijn. © Wilbert Bijzitter

De coming-out van Nikkie Tutorials werd afgelopen week wereldnieuws. Voor velen was de boodschap van Nikkie inspirerend. Ook de Steenwijkse Sidney kan niet wachten tot de dag dat zij ook fysiek vrouw kan zijn: ,,Een coming out is zo persoonlijk, dat moet je pas doen als je er helemaal achter staat.’’

Daar gaan we weer: er komt een griepgolf aan. Wil je voorkomen dat je zelf ook de klos wordt? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Een bloedbad in Diepenveen. Voor de tweede keer in ongeveer twee maanden heeft een loslopende hond een bloedbad aangericht onder schapen in Diepenveen. Drie schapen moesten worden gedood na de aanval, één dier mist sindsdien zijn complete staart. ,,Denk nou niet: mijn hond doet zoiets niet.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle