Volledig scherm

Generation Classics Party naar Buitensoos

ZWOLLE - De veertiende editie van The Generation Classics Party voltrekt zich morgen in een nieuwe omgeving: de Nieuwe Buitensociëteit. "Ik was toe aan een ander jasje voor het feest", verklaart organisator Henri Geerlings. "De WRZV-hallen hebben hun beperkingen, het is toch een sporthal.

De Buitensociëteit heeft meer uitstraling."

Aan de Buitengasthuisstraat verwierf de Generation Classics Party de afgelopen jaren een trouw publiek. Hij heeft goede hoop dat dat mee gaat naar het Stationsplein, zegt Geerlings. "Ik verwacht er zeker duizend mensen. Dat is al mooi, maar ik kan er nog verder groeien." De eigenaar van de Nieuwe Buitensociëteit heeft plannen om het nostalgische feest ook in zijn vestigingen in andere steden te organiseren. "Dat is best spannend. Ze komen zaterdag kijken hoe het hier loopt." Op de nieuwe locatie blijft veel bij het oude. Muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig, dj's en danseressen, omlijsting als een kapper en visagie. Nieuw is het Motown Café, waar Amerikaanse soul wordt gedraaid. Het feest duurt van 21 tot 02.30 uur.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Zwolle