De gevangenis in Vught. Het complex beslaat 30 hectare. In een deel ervan, de extra beveiligde inrichting, zitten criminelen als Ridouan Taghi en Willem Holleeder gevangen.
Volledig scherm
PREMIUM
De gevangenis in Vught. Het complex beslaat 30 hectare. In een deel ervan, de extra beveiligde inrichting, zitten criminelen als Ridouan Taghi en Willem Holleeder gevangen. © Rob Engelaar

Gevangenis neemt maatregelen om verdachte McDonald’s-moorden Zwolle te beschermen

Veysel Ü., de verdachte van de McDonald’s-moorden in Zwolle, staat in de gevangenis van Vught onder verscherpt toezicht. Vanwege ‘liquidatiedreiging’ is een waslijst aan toezichtsmaatregelen opgelegd. Vooralsnog is niet duidelijk uit welke hoek de bedreigingen komen.

3 reacties

 • Hans van Dijk

  2 weken geleden
  Dat zegt mijn geloof óók! Gods woord zegt: Wie bloed vergiet, diens bloed zal vergoten worden! De doodstraf is dus bijna overal afgeschaft, maar is dus wél Bijbels hoor. En onze rechters en advocaten, zijn helaas dikwijls het spoor bijster. Een oude Godvrezende man profeteerde: Het volk is redeloos, de regering radeloos, en het land reddeloos. Vat je dit Marco Wassink?
 • Marco Wassink

  3 weken geleden
  Snap niet dat reacties zoals dat van Hans geplaatst worden Gaat toch in tegen de hier geldende gedragsregels?? Imo worden er door bevoegde rechters rechtgegsproken en mijn geloof zegt mij dat dat evt later nog eens gebeurt in het hiernamaals
 • Hans van Dijk

  3 weken geleden
  Waarom moet zo,n man beschermd worden? Hij zal ter verantwoording moeten staan voor wat hij gedaan heeft. En zijn er die het recht een handje willen helpen? Prima toch?