Foto ter illustratie: de 148 personen zouden een uitnodiging krijgen voor de monkeypox-vaccinatie van GGD IJsselland.
Volledig scherm
Foto ter illustratie: de 148 personen zouden een uitnodiging krijgen voor de monkeypox-vaccinatie van GGD IJsselland. © ANP

GGD IJsselland mailt 148 namen van mensen voor vaccinatie apenpokken naar de verkeerde

Een medewerker van GGD IJsselland heeft per ongeluk een mail met persoonsgegevens naar iemand buiten de organisatie gestuurd. Het gaat om een namenlijst van 148 personen die de GGD uit wilde nodigen voor de apenpokkenvaccinatie.

4 reacties

 • R. Stegeman

  5 maanden geleden
  Ik kijk hier niet raar van op.Was met Covid toch precies hetzelfde.En excuses ? Daar ligt mijn zolder vol van!
 • W. Kloppenburg

  5 maanden geleden
  Beter een verkeerd mailtje dan een verkeerde injectie.
 • wim koelewijn

  5 maanden geleden
  Altijd maar de kreet schadevergoeding...tuurlijk is het een menselijke fout (ondeskundiheid,wellicht)want de persoon in kwestie zal niet hebben gedacht..hihi. ik druk op verzenden om 148 namen bekendheid te geven..
 • c. van Wingerden

  5 maanden geleden
  Ik vind excuus niet genoeg. Dat is te makkelijk. Ik vind dat schadevergoeding uitgekeerd moet worden aan die 148 personen. Maar daarvoor moet je naar de rechter, wat heel veel geld en moeite kost. En mogelijk zal er geen wet zijn die schadevergoeding rechtvaardigd. Ik ben niet deskundig. Maar excuses maken en zeggen dat je het niet meer zal doen, dat zeggen ze niet eens (menselijke fout), vind ik erg makkelijk.
 1. Nieuwe padelbanen op 100 meter van bewoonde wereld: einde aan geluidsoverlast in zicht?
  PREMIUM
  met video
  2

  Nieuwe padelbanen op 100 meter van bewoonde wereld: einde aan geluids­over­last in zicht?

  Om ruzies over de komst van padelbanen te voorkomen, hebben onder andere de tennis- en padelbond, de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) en bouwers van deze banen de handen ineengeslagen. In een nieuw advies van deze organisaties staat dat nieuwe banen in de regel op zeker 100 meter van huizen moeten komen. En sommige gebieden op 160 meter, afhankelijk van het gebied waarin je woont.