Ziekenhuis Isala in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Ziekenhuis Isala in Zwolle. © Frans Paalman

Gifbeker nog lang niet leeg voor ziekenhuis Isala na nieuwe ontdekking: hoe kon dit misgaan?

De gifbeker is nog lang niet leeg voor het Zwolse ziekenhuis Isala waar het gaat om de problemen rond de afdeling Cardiologie. Bij wetenschappelijke studies van deze afdeling zijn onregelmatigheden ontdekt, bleek eerder deze week. Zeven vragen over het zoveelste hoofdstuk in affaire rond de in opspraak geraakte Isala-cardiologen in het prestigieuze Isala Hartcentrum.

14 reacties

 • Nico Van der Vegt

  2 maanden geleden
  Inderdaad, A.Kooi, die kleine regionale ziekenhuizen zijn zo slecht nog niet. Ook daar zal van alles mis gaan, maar menselijke maat is er nog aanwezig. Dingen kunnen door 'ons kent ons' minder goed verborgen blijven waardoor de kans kleiner is det het zo groot wordt als nu in Isalla het geval is.
 • H. Osinga

  2 maanden geleden
  De Zwolse ziekenhuizen nemen al jaren de beste specialisten aan. Voorbeelden voor anderen en daar wordt door de industrie gebruik van gemaakt en (soms heel ruim) beloond. Onderzoeken worden bijna altijd door meerdere ziekenhuizen gedaan. Dus ook kijken naar die centra?
 • RJ Postma

  2 maanden geleden
  Tja artsen, zij hebben aan regels en afspraken lak
 • H. Hudepohl

  2 maanden geleden
  Het is zo jammer dat altijd de negatieve ervaringen uitgebreid belicht worden. De heel veel goede ervaringen en geslaagde behandelingen ten spijt. Omdat dat als normaal wordt ervaren. Wij, zowel mijn vrouw als ik, zijn zeer content over het Is als ziekenhuis. Onze ervaringen met Cardiologie (pacemaker), Orthopedie (nieuwe knie), Dermatologie en MDL afdeling zijn alleen maar positief. Ja, organisatorisch gaat er wel eens wat mis zoals bij elk bedrijf of organisatie.
 • Marjolein Van Den Bold

  2 maanden geleden
  En dan komt de keten geboortezorg ook nog in handen van het ziekenhuis? Gynecoloog geeft handje en hup we kunnen hoger declareren