Een busje en een auto kwamen afgelopen vrijdag vast te zitten aan de Veldbeemdgras in Zwolle, met grote schade tot gevolg. En dat moet afgelopen zijn, vindt Gijs Jan van Heusden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een busje en een auto kwamen afgelopen vrijdag vast te zitten aan de Veldbeemdgras in Zwolle, met grote schade tot gevolg. En dat moet afgelopen zijn, vindt Gijs Jan van Heusden. © Frans Paalman / Gijs Jan van Heusden (bewerking: de Stentor)

Gijs Jan is afsnijdende auto’s die grasveld in Zwolle slopen zat: ‘Gewoon asociaal’

Het grasveld voor zijn huis in Zwolle is regelmatig een bende. Auto’s die de nabijgelegen bussluis willen omzeilen en zich vastrijden in het zompige gras: Gijs Jan van Heusden is er klaar mee. De laatste keer, afgelopen vrijdag, was het toppunt. Bandensporen deden het lijken alsof er een race was verreden. Hij belde de politie en er kwamen boa’s. ,,Maar die deden niks.” 

13 reacties

 • Jesper Van Rosmalen

  1 jaar geleden
  Bussluis er uit en klaar
 • Wiebe Dirksen

  1 jaar geleden
  Beste Boa's bij waarschuwing dus ook even de persoonsgegevens noteren.
 • Jeroen Oosterlaar

  1 jaar geleden
  Arend, hahaha. Wel een zompig grondrecht in dit geval..
 • J Jonas

  1 jaar geleden
  Duurt hopelijk niet zo lang meer, dan is het grasveld gesloopt door de bouwsector
 • Arend van Faassen

  1 jaar geleden
  Ik lees hier reacties van mensen die bij andere items heel hard roepen dat zij niet hoeven te luisteren en burgerlijk ongehoorzaam mogen zijn. En nu zijn een paar automobilisten even burgerlijk ongehoorzaam en moet er opgetreden worden. Volgens mij was dit gewoon een demonstratie tegen bussluizen. En demonstreren is een grondrecht.