Nabij Ane gleed een auto van de N34, in een sloot. De bestuurder werd door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
Nabij Ane gleed een auto van de N34, in een sloot. De bestuurder werd door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. © 112 Hardenberg

Gladheid leidt vooral in noorden Overijssel tot ongevallen

De aangekondigde gladheid in Noord-Nederland heeft, voor zover bekend, nog niet tot extreme situaties of ernstig gewonden geleid in Overijssel. In het noorden van de provincie waren er vanmiddag en in het begin van de avond wel duidelijk meer slippartijen en botsingen dan normaal, merkt bergingsbedrijf Wolves. En de gladheid blijft verraderlijk.

  1. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
    Liveblog

    Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

    Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.