Volledig scherm
Glennis Grace trad vorige maand nog op tijdens de Vakantieweek in Woerden; een concert dat al was geboekt lang voordat ze de halve finales bereikte van America's Got Talent. © ANP Kippa

Glennis Grace maakt tijd vrij voor sponsoren PEC Zwolle

Glennis Grace komt zaterdag 12 januari naar Zwolle om op te treden voor de sponsoren van PEC Zwolle. Dat is vanavond bekend gemaakt door Edwin Peterman, de nieuwe commercieel directeur van de voetbalclub. 

Peterman kondigde het bijzondere optreden aan tijdens de eerste sponsoravond. Grace boekt momenteel internationaal succes dankzij haar deelname aan America's Got Talent. Dikke kans dat haar concertagenda zich steeds meer op het buitenland richt. Toch is ze bereid gevonden om begin volgend jaar een concert te geven bij het stadion. Dat is in Lumen Hotel & Events, vertelde Peterman trots. Ruim voor de zomer is de zangeres al benaderd, uitgerekend vandaag is de toezegging gekomen.

Doorbraak

De deelname aan America's Got Talent kan de grote doorbraak betekenen, waar de 40-jarige zangeres al heel lang op hoopt. De video met de auditie van Grace behaalde dit jaar binnen één dag 1,3 miljoen weergaven. Dat was met een lied van Whitney Houston. Ook met het nummer Nothing Compares 2 U van Prince gooit ze hoge ogen. In de halve finale heeft ze een lied vertolkt van Kate Bush; This Woman's Work.

In samenwerking met indebuurt Zwolle