Goed nieuws voor Martin (60) uit Zwolle, die woedend was na plotseling weghalen van zijn bloemen

Met videoZwollenaar Martin Dinkelberg (60) was heel boos nadat zijn fraai aangelegde bloementuintje werd weggehaald door groenbeheerder ROVA. Nu is er goed nieuws: hij heeft van de gemeente te horen gekregen dat hij het perkje in zijn straat weer naar hartenlust mag inrichten. ,,Collega’s gaven mij voor mijn verjaardag een perenboom.”

3 reacties

 • Nico Van der Vegt

  4 maanden geleden
  Zo zie je maar weer Marjan, de Rova schoffelaars hebben meer verstand van regeltjes. dan van groen. Laat staan van Ecologie of van Burgerparticipatie. Dat zijn hele moeilijke woorden, hoor. Stel je voor zeg dat die burgers zelf verantwoordelijkheid gaan dragen voor hun eigen wijk. Dat ze bloemenmengsel gaan zaaien voor de bijen en de vlinders. Dat ze schuilmogelijkheden gaan aanleggen voor egels en salamanders. Dat dat moeten we niet hebben. Dat past immers niet in de regeltjes.
 • Bart Alpha

  4 maanden geleden
  @Marjan "Rova moet eens normaal gaan doen...." Rova doet normaal. Deze man tuiniert op grond die niet van hem is. En de gemeente betaalt Rova om het openbaar groen te onderhouden. Als ik in uw tuin ga tuinieren (zonder uw toestemming), wordt u daar ook niet vrolijk van.
 • Marjan Bos

  4 maanden geleden
  Rova moet eens normaal gaan doen....