Volledig scherm
© Wegener/Erna Lammers

Gooody Fooods genomineerd voor BioVak 2013

ZWOLLE - Gooody Fooods is in de race om de beste van Nederland te worden. De ondernemers van de 650 vierkante meter tellende biologische supermarkt in de Zwolse binnenstad zijn trots op de nominatie. Ze zien het als beloning voor het harde werken.

De biologische supermarkt Gooody Fooods in Zwolle is genomineerd voor de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012. "Met deze nominatie wordt ons harde werk beloond."

Een vakkundige jury, met vertegenwoordigers uit de gehele biologische sector, heeft de Zwolse winkel op verschillende punten beoordeeld. "Er is gelet op de duurzaamheid van de materialen, maar ook de manier waarop we klanten enthousiast maken voor onze producten," vertelt Ger Fleuren.

Liefhebbers van de winkel konden niet stemmen. "Daar houden we namelijk niet van. We willen objectief beoordeeld worden." BioVak, de brancheorganisatie die de prijs uitgeeft, heeft verschillende selecties gemaakt en Gooody Fooods zit bij de laatste vier beste winkels van Nederland. "Wij onderscheiden ons ook door gastvrijheid. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers klanten uitleg kunnen geven over de producten."

In samenwerking met indebuurt Zwolle