Toeristen op Mallorca. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Toeristen op Mallorca. Foto ter illustratie. © AFP

Groep jongeren uit IJsselland keert met corona terug van vakantie: vier besmettingen

Een vakantiereis van een groepje jongeren uit de regio IJsselland is met corona geëindigd. Van de jongeren waren er na terugkeer vier besmet, meldt GGD IJsselland. Hoe groot de groep was en waar de jongeren vandaan kwamen maakt de GGD om privacyredenen niet bekend.

6 reacties

 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Praten helpt hier niet meer . School fikse boete op leggen wegens onachtzaamheid..
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  @Petra: Je verhaal is wat warrig maar als ik het goed begrijp denk jij dat Covid enkel een verkoudheidj / licht griepje is? Praat even met (jonge) mensen die gezond waren en die nu kampen met (ernstige) restklachten of met familieleden van (gezonde) mensen die er aan overleden zijn. Wat wil jij hier, Braziliaanse, Indiase, Zuid- Afrikaanse toestanden waar mensen bij bosjes (zijn) neergevallen? Ik zou je haast de ultieme ervaring op willen laten doen om te kijken hoe onzinnig e.e.a. is.
 • Co van Wezop

  1 jaar geleden
  Het lijkt wel of de jeugd die zich niet willen laten testen geen opa en oma hebben, wij hebben 1.5 jaar binnen gezeten. Konden alleen voor een boodschap om 7 uur smotgens snel naar de winkel. Nu na het vacineren kunnen we weer een beetje meer, daar zijn we blij mee, wij waren wereld reizigers, maar denken er niet aan om te gaan. jongelui denk een beetje aan de ouderen onder ons, dat zou sociaal zijn.
 • Petra van Hoeven

  1 jaar geleden
  Oplossing eenvoudig. Niet meer testen als er geen klachten zijn. Na ruim anderhalf jr moeten we beter weten wie niet laat zich maar lekker testen houden we de situatie zoals die is in stand,het is een Virus!!!! Blijvend net als influenza,nog nooit zo gek gedaan ondanks de media aangaf er is een griepepidemie de paniek creëer de mens zelf IK DOE NIET MEE EN HEB NOOIT MEEGEDAAN. WIE DIT WEL WEER GA JE GANG DAAR MOET DE OVERHEID , MEDIA HET VAN HEBBEN EN DE RIME DIE HIER FINANCIEEL BETER VAN WORD
 • Rein Hazelaar

  1 jaar geleden
  Er zijn nog een hoop mensen die per se een 4e coronagolf willen veroorzaken. Gewoon je verstand gebruiken kunnen ze niet