Hier was het nog een tijdelijke maatregel, maar fietsers zullen permanent geweerd worden van het centrum van de binnenstad: de Grote Markt en de Melkmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Hier was het nog een tijdelijke maatregel, maar fietsers zullen permanent geweerd worden van het centrum van de binnenstad: de Grote Markt en de Melkmarkt. © Frans Paalman

Grote Markt verboden terrein voor fietsers: coronabeperkingen binnenstad Zwolle nu permanent

De tijdelijke coronabeperkingen voor automobilisten en tweewielers in de binnenstad van Zwolle krijgen een permanente status, met als belangrijkste gevolg: fietsen over de Grote Markt en Melkmarkt is er (haast) niet meer bij.

14 reacties

 • J Zorg

  1 jaar geleden
  @ JM Schinkel, met parkeren onbetaalbaar maken sla je de plank mis, bij de Diezerpoort garage betaal je rond de euro per uur, brug over en je bent in de stad. Als je perse onder de MediaMarkt wilt staan dan betaal je daarvoor natuurlijk.
 • J Zorg

  1 jaar geleden
  Ik vind de fietsers niet het probleem, wat dacht je van de jonge knaapjes net hun grote Lease bakken die steeds rondjes jagen langs oa het plein van de refter. Daar moet savonds echt een verbod komen.
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Voor iedereen die het hier niet mee eens is, hier kun je contact opnemen met zowel de Fietsersbond als de gemeente: https://zwolle.fietsersbond.nl/contact/
 • Anja Stutterheim

  1 jaar geleden
  Lang leve de horeca dus!!! Het wordt er niet leuker op in de Zwolse binnenstad!! Ja degene die de columns schrijft in de krant, Papje, zal het wel toejuichen natuurlijk. Hij denkt alleen maar aan horeca.
 • Anja Stutterheim

  1 jaar geleden
  Fijn dan!!! Met de auto is het al niet te doen, dus ga ik, als ik al naar de stad ga, met de fiets. Aangezien ik moeilijk loop is de fiets aan de hand prettig en ook het fietsen, om van de ene plek naar de andere te komen, is fijn. En ik ben niet de enige. En dan afvragen waarom er zoveel winkels over de kop gaan? Omdat er niks meer aan is!!!