Bij het Openluchtbad Zwolle is dinsdag afscheid genomen van Henk Rabel. Het ‘openluchtbadicoon’ en erelid overleed vorige week op 69-jarige leeftijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het Openluchtbad Zwolle is dinsdag afscheid genomen van Henk Rabel. Het ‘openluchtbadicoon’ en erelid overleed vorige week op 69-jarige leeftijd. © Pedro Sluiter/Remke Maris

Henk Rabel krijgt groots eerbetoon bij ‘zijn’ Openluchtbad Zwolle: ‘Het was zijn tweede thuis’

Met een condoleancemoment en erehaag bij ‘zijn’ Openluchtbad Zwolle is dinsdag afscheid genomen van Henk Rabel. Het ‘openluchtbadicoon’ en erelid is vorige week op 69-jarige leeftijd overleden. Voor veel leden is Henk in zijn blote bast een herkenbare en behulpzame man geweest. ,,Het zwembad was echt zijn tweede thuis.”

  1. Huisartsen uit regio protesteren in Den Haag: ’Organisaties moeten niet bij alles zeggen ‘bel de huisarts maar’

    Huisartsen uit regio proteste­ren in Den Haag: ’Organisa­ties moeten niet bij alles zeggen ‘bel de huisarts maar’

    ‘Uw huisarts verzuipt!’ Treffender kunnen de huisartsen uit Deventer, Raalte en Luttenberg hun zorgen zoals getoond op het spandoek, niet verwoorden. Vanochtend verzamelden ze zich op het station in Deventer om de trein te pakken naar Den Haag. De paarse krokodil hebben ze bij zich. Die staat symbool voor de volgens huisartsen overbodige administratie waarmee ze te maken hebben.