Hennie en Alie van Heerde uit Zwolle maandagavond in de Johan Cruijff ArenA bij de wedstrijd van Nederland tegen Noord-Macedonië.
Volledig scherm
PREMIUM
Hennie en Alie van Heerde uit Zwolle maandagavond in de Johan Cruijff ArenA bij de wedstrijd van Nederland tegen Noord-Macedonië. © Hennie van Heerde

Hennie uit Zwolle gaat naar Oranje in Boedapest: ‘Maar als het heel duur wordt, laat dan maar zitten’

Ze slaan bijna geen wedstrijd van het Nederlands elftal over en zijn er dus ook bij in Boedapest, Hennie en Alie van Heerde uit Zwolle. De kaarten zijn al lang en breed gereserveerd en ook de vaccinaties zijn ‘op zak’. Enkel het testbeleid van Hongarije kan nog roet in het eten gooien: ,,Als dat heel duur is gaan we gewoon niet.’’

0 reacties

 1. Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoekse kleertjes.com
  PREMIUM

  Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoek­se kleertjes.com

  Volgens de nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij kleertjes.com in 's-Heerenberg, dat deze week werd overgenomen door het grote postorderbedrijf. Niemand wordt ontslagen, de vestigingen in de Achterhoek en Hilversum blijven open. Ook aan de eigen, met prijzen bekroonde webshop wordt niet gemorreld. Het postorderbedrijf, dat voor het eerst winst heeft gemaakt, is dolblij met de overname.
 2. ‘Levensge­vaar­lijk’ gifschip mogelijk snel weg uit Zwolle: ‘Er wordt hier met mensenlevens gespeeld’
  PREMIUM
  4

  ‘Levensge­vaar­lijk’ gifschip mogelijk snel weg uit Zwolle: ‘Er wordt hier met mensenle­vens gespeeld’

  Het ‘giftige schip’ Imatra, dat in Zwols water ligt, wordt als het aan Rijkswaterstaat ligt dinsdag verplaatst naar Amsterdam. Maar niets staat nog vast, geeft schipper Daniël Boere aan. Hij is eigenaar van één van de andere twee schepen waarin een veel te hoge concentratie van de giftige stof fosfine is gemeten. Boere had geen idee van de giftige lading van zijn schip. ,,Er wordt hier met mensenlevens gespeeld, maar iedereen trekt zijn vingers er vanaf.”