Kuipstoeltjes liggen op het veld, afkomstig uit het uitvak nadat de aanhang van Heracles was geprovoceerd door de supporters van PEC Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Kuipstoeltjes liggen op het veld, afkomstig uit het uitvak nadat de aanhang van Heracles was geprovoceerd door de supporters van PEC Zwolle. © Pro Shots / Niels Boersema

Heracles-directeur Toussaint betreurt actie supporters in Zwolle, ‘maar dat spandoek had nooit het stadion in gemogen’

Algemeen directeur Rob Toussaint gaat aankomende week met zijn collega van PEC Zwolle om de tafel zitten, om de supportersrellen in het stadion te bespreken. De aanhang van Heracles werd geprovoceerd, nadat een uit Almelo gestolen supportersspandoek werd getoond. „Dat doek had nooit het stadion in gemogen”, aldus Toussaint.

4 reacties

 • Wieb ten wolde

  4 maanden geleden
  hoe zou Zwolle op het idee zijn gekomen een spandoek te stelen?Herinner mij dat Almelo ooit spandoek uit Grolsch Veste heeft gestolen?
 • Frank Sprukkelhorst

  4 maanden geleden
  Gewoon stoppen met dat hele voetbal
 • Willem Ripke

  4 maanden geleden
  Niet zeuren meneer Toussaint klopt dat jou supporters een beetje gepest werden . Maar geeft ze dat het recht om het uitvak te slopen . Dit zijn geen supporters maar gewoon randdebielen, en verder moet jij gewoon zorgen dat de schade wordt hersteld door Heracles en zorg jij maar dat de daders opgepakt worden en nergens meer naar een voetbal wedstrijd kunnen .
 • Harry Brummel

  4 maanden geleden
  Toissaint heeft gelijk als ie zegt dat je met je tengels van andermans spullen af moet blijven....referend naar de inbraak......maar geen woord over het slopen van en gooien van stadionstoelen..... 🤔
 1. Mijn ‘reptielenbrein’ speelt op: ‘Ach Walter, dat ene koekje kan best’
  PREMIUM
  Gezonder leven

  Mijn ‘reptielen­brein’ speelt op: ‘Ach Walter, dat ene koekje kan best’

  Vier weken ben ik nu bezig met mijn zoektocht naar een gezonder leven. Ik sport intensief, maar let vooral op mijn voeding. Dit zijn de moeilijke weken, zegt mijn coach. Want nu ga ik gesprekken met mezelf voeren. ‘Ach, één koekje kan geen kwaad’ of ‘die ene keer McDonalds zal toch niet direct aanzetten?’. Het is mijn reptielenbrein dat opspeelt en de mentale strijd is volop losgebarsten.
 2. Hasselt is trotse gastheer voor marskampioenschap muziekkorpsen: ‘Parcours met bochten en wendingen’
  PREMIUM

  Hasselt is trotse gastheer voor marskampi­oen­schap muziekkorp­sen: ‘Parcours met bochten en wendingen’

  Het Nederlands marskampioenschap voor muziekkorpsen krijgt dit jaar een herkansing in Hasselt. ,,Trots dat dit hier plaats gaat vinden’’, zegt Ruthger Bergman van fanfarekorps Irene Hasselt. Na twee verloren coronajaren zou het marskampioenschap vorig jaar juni al worden gehouden. Maar muziekbond KNMO moest het evenement noodgedwongen schrappen omdat er te weinig animo was.